Book online
39 76 04 22
Find os her

Hybrid- og elbilværksted i København

B2 Bilcenter er dit lokale autoværksted i Søborg. Vi har stor erfaring med hybrid- og elbiler og er derfor også et elbilværksted.

Hybrid- og elbiler bliver mere og mere populære i Danmark og vi ved, at det kræver god service, at holde din elbil i god stand. Det gælder alle typer elbiler: om det er en Tesla, VW, BMW, Toyota osv. ‒ vi servicerer dem alle.

Vi hjælper dig med din elbil

Vi ved, hvad det kræver, for at holde din elbil i god stand. Og vi ved også, at en serviceret bil bringer dig mere køreglæde ‒ og så er det også sikrere for både dig og dine passagerer. Elbiler kræver omhu, den rette teknologi samt viden for at blive behandlet korrekt.

Vores elbil værksted er udrustet med det rigtige værkstøj og benytter kun originale og OEM godkendte dele, hvilket bevarer fabriksgarantien. Uanset om vi foretager reparationer eller det blot er eftersyn, så får du altid samme gode kvalitet.

Typiske elbiler og hybridbiler

Vi servicerer og reparerer alle de typiske elbilmodeller. Det kan være en Tesla S, Nissan Leaf, BMW i3, VW id.3 eller lignende. Det samme gælder alle de typiske hybridbiler, uanset om det er en Kia hybridbil, BMW hybridbil, en Toyota Plug-In hybrid osv.

Vores dygtige, erfarne og veluddannede medarbejdere knokler dagligt hårdt for, at din bil forlader værkstedet med de flotteste resultater. Kvalitet og god kundeservice er et must ‒ og som dit lokale elbilværksted er vi eksperter på dette punkt. Vores elbil værksted ligger i Søborg, men vi har også mange kunder fra Gentofte, Lyngby, Bagsværd, København, og omegn.

Kontakt os hvis du vil høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din elbil, er du altid velkommen til at kontakte os og få svar på dine spørgsmål. Ring til os på telefon 39 76 04 22 eller send os en mail til info@b2bilcenter.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.