Book online
39 76 04 22

Service af hybrid- og elbiler

B2 Bilcenter er dit lokale autoværksted i Gentofte. Vi har stor erfaring med hybrid- og elbiler og er derfor også et elbilværksted.

Hos B2 Bilcenter kan du få din hybrid- eller elbil serviceret. Som dit lokale elbilværksted i København, leverer vi omfattende services til alle slags biler, uanset mærke og årgang ‒ dette gælder også vores service af hybrid- og elbiler.

Vi kan hjælpe med alle slags reparationer og services, såsom autolakering, autoopretning, AC-service, bilpleje, bilsyn, bremseservice, synstjek, skadeserviceundervognsbehandling, serviceeftersyn og meget, meget mere. Vi sørger altid for, at kvaliteten er i top og leverer kun de fineste resultater.

Hvad omfatter en service af hybrid- og elbiler?

Din elbil har brug for service i nogenlunde samme intervaller som en bil med forbrændingsmotor. Det vil sige ca. én gang årligt. Elbiler har dog ofte behov for lidt anderledes services, såsom at få testet og vedligeholdt batteripakken, og typisk er der f.eks. også et øget behov for service af bremserne.

Elbilens bremser bliver generelt brugt i mindre grad end hos forbrændingsbiler, da elbilen i højere grad motorbremser. Det giver en øget risiko for skidt og rust på bremserne, hvilket kan gå ud over bremseevnen. Service af hybrid- og elbiler kan altså omfatte alt fra A til Å, men bremserne er blot noget af det mest typiske.

Dit lokale elbilværksted i Gentofte

I B2 Bilcenter står vi altid klar til at hjælpe og rådgive vores kunder. Har du spørgsmål til serviceeftersyn eller reparationer af din hybrid- eller elbil, er du altid velkommen til at komme forbi vores værksted eller ringe til os på 39 76 94 22. Vi tilbyder service af elbiler til kunder i Gentofte, Søborg, Lyngby, Bagsværd, København og omegn.

Vi er altid klar med et tilbud og god service ‒ lige meget, hvor lille eller omfattende opgaven er!

Kontakt os hvis du vil høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din elbil, er du altid velkommen til at kontakte os og få svar på dine spørgsmål. Ring til os på telefon 39 76 04 22 eller send os en mail til info@b2bilcenter.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.