Book online
39 76 04 22
Find os her

Skadecenter i Gentofte

Vores skadecenter foretager reparationer på alle biltyper

Har din teenager lavet en bule i bilen, eller er dit sidespejl blevet kørt af, mens du holdt parkeret? Skader på bilen er noget af det mest irriterende, man kan komme ud for som bilist, men hos B2 Bilcenter i Søborg kan vi reparere dem hurtigt og effektivt. Det gælder uanset omfanget på dem. Hvad angår de mindre skader, er der mulighed for at udføre spotreparationer. Det betyder, at vi reparerer, uden at hele delen behøver at blive lakeret. Vi kan f.eks. hjælpe dig med...

  • Alle former for forsikringsskader
  • Autolakering, omlakering og lakskader i originale farver
  • Reparation af skader forårsaget af rust
  • Glasskader, herunder udskiftning af forrude og ruder


Dit lokale skadecenter

Vores skadecenter i Søborg har hjulpet mange kunder fra nærområdet omkring Lyngby og Bagsværd – med stor tilfredshed! Hvis uheldet skulle være sket og din bil har fået en skade, så står vi klar til hjælpe dig.
Kontakt vores skadecenter i dag, hvis vi skal hjælpe dig med at få din bil godt kørende.

Selvom vores skadecenter er beliggende i Søborg, så tager vi med glæde imod din dig og din bil, hvis skade skulle været sket uden for Søborg, f.eks. i Bagsværd eller Lyngby eller en helt tredje by. Du kan ringe på telefon 39 76 04 22 eller skrive til os på info@b2bilcenter.dk.


 

Lejebil til spotpris

Som bilejer er man meget afhængig af sin bil for at kunne klare hverdagens gøremål. Det har vi stor forståelse for hos B2 Bilcenter, og derfor sørger vi også for, at du har mulighed for at leje en bil. Vi tilbyder lejebil i reparationstiden til yderst favorable priser. Ved langtidsleje over fem dage aftales der en specialpris.

Læs mere om vores lejebiler her

Samarbejde med forsikringsselskaber

Vi repræsenterer ikke nogle enkelte forsikringsselskaber, men samarbejder med dem alle. Det betyder, at vi altid varetager dine interesser, og at din tilfredshed er den vigtigste for os. Hvis du skal have repareret en skade, som dit forsikringsselskab dækker, hjælper vi med hele processen.