Book online
39 76 04 22
Find os her

Dækopbevaring i København

I forbindelse med dækskifte tilbyder vi hos B2 Bilcenter at lette byrden for dig og din garage med en dækopbevaring på vores værksted. Vi har vores dækhotel sammen med vores autoværksted på Dynamovej i Søborg. Vi er beliggende lige ved motorvejen, hvorfor du hurtigt kan komme både til og fra vores værksted, og hvorfor vi både har mange kunder fra de omkringliggende byer, herunder både Lyngby, Bagsværd og Gentofte samt kunder, der bor tættere på Københavns indre by.

 

Vi opbevarer dine sommerdæk og vinterdæk for dig

Kommer du ned til os på vores værksted og får skiftet dæk, sørger vi for at opbevare dem for dig, mens du ikke selv skal bruge dem. Få skiftet dine dæk, så de passer til sæsonerne, og få dem opbevaret, så de altid er klar til brug. Opbevares dækkene ikke på korrekt vis, kan det gøre dækkene møre og skæve, hvilket vil kunne ses, når de monteres på hjulene.

Besøg B2 Bilcenter i Søborg, hvis vi skal hjælpe dig med at få din bil i tiptop-form og køreklar til de forskellige sæsoner i Danmark.

Hvad koster det at få opbevaret dine dæk?

Hos B2 Bilcenter får du høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser. Du betaler per sæson, du har dine dæk opbevaret hos os, og betalingen sker derfor forud et halvt år ad gangen. På den måde dækker betalingen indtil du igen skal have foretaget et dækskifte.

Vi går op i at levere et godt stykke arbejde af høj kvalitet, og netop kvaliteten går vi aldrig på kompromis med. Hos B2 Bilcenter får du et ombyt til sommerhjul eller vinterdæk inklusive opbevaring for 800kr.

 

Sådan opbevarer vi dine dæk

På vores adresse i Søborg har vi vores dækhotel bestående af containere til opbevaring af dine dæk. Vi opbevarer dine dæk på korrekt vis og i system efter dæknumre, så vi altid kan finde de rigtige dæk uden problemer.

 

Kontakt os hvis du vil høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med dækopbevaring, er du altid velkommen til at kontakte os og få svar på dine spørgsmål. Ring til os på telefon 39 76 04 22 eller send os en mail til info@b2bilcenter.dk – så vender vi tilbage hurtigst muligt.